Användning av solglasögon

- Aug 23, 2018-

Solglasögon kan delas in i solskyddsspeglar, ljusa solglasögon och specialglasögon.

Den så kallade solskyddet, som namnet antyder användes för solskydd, människor i solen brukar förlita sig på att justera elevens storlek för att justera ljusflödet när ljusintensiteten överstiger det mänskliga ögonkapaciteten att justera det kommer att skada det mänskliga ögat. Därför, i utomhusaktiviteter, särskilt på sommaren, använder många människor solskydd för att blockera solen för att minska tröttheten orsakad av ögonjustering eller skador som orsakas av stark ljusstimulering.


Ljusa solglasögon är inte lika bra som solskyddsspeglar, men de är fulla i färg och är lämpliga för användning med alla slags kläder. De har en stark dekorativ effekt. Ljusa solglasögon gynnas av unga på grund av sina rika färger och olika stilar. Mode kvinnor är mer förtjust i dem. Särskilda solglasögon har en stark funktion av att blockera solljus. De brukar användas i stränder, skidåkning, bergsklättring, golf och andra fält med starkt solljus. Deras UV-resistans och andra indikatorer har högre krav.


Olika människor väljer solglasögon enligt olika preferenser och olika användningsområden, men det viktigaste är att starta från den grundläggande principen att säkerställa bärarens säkerhet och vision utan skada. Att minska glansstimulering, tydlig och icke-deformation av syn, anti-UV, ingen snedvridning av färgigenkänning och korrekt identifiering av trafiksignaler bör vara de grundläggande funktionerna för solglasögon. Om ovanstående funktioner är bristfälliga kommer effekten av solglasögon att gå vilse, och symtomen blir svimma, ömma ögon och andra symptom som inte är lämpliga för symtomen. Ibland kommer det att finnas oförmåga, illusion av färg och ojämlika symtom på vandrings- och trafikolyckor. . Så att välja solglasögon kan inte bara fokusera på stilar och ignorera sin inre kvalitet.