Polariserad Solglasögon Ansökan

- Aug 23, 2018-

På sommaren gillar att fiska vänner som polariserade glasögon. Varför? Anledningen är väldigt enkel. Polariserade solglasögon har funktionen att filtrera polariserat ljus. Använd den för fiske. Det är lättare att titta och ögonen är inte trötta. Om linsen är mörk (t.ex. brun, grön mm) används den på sommaren. Ha det och känna dig mer bekväm.


Polariserade linser är erkända världen över som de mest lämpliga linserna för körning. Ljuset polariseras delvis när det reflekteras av objektets yta för att skapa bländning. Baksidan av bländning - förbättrar ljusstyrkan, minskar färgmättnad, försvårar objektets konturer och gör brillans trötthet och obehag. Polarisatorn är gjord enligt principen om polarisering av ljus och har den speciella funktionen att eliminera bländning. Det filtrerar ut det kaotiska ljuset, vilket gör att föraren förbättrar visionen och ökar körglädje.


Vänner som gillar fritidsresor har också en speciell smak för polariserade linser. Polarisatorn är sammansatt av en balanserad uppsättning kristaller. Denna struktur tillåter endast ljusvågor som balanseras med kristallen att passera, och ljusvågorna vibrerar vid andra vinklar är blockerade. Om polarisatorns vinkel justeras kan det polariserade ljuset som reflekteras från vattenytan, glaset, blommorna, vattenångan etc. blockeras och det normala ljuset kan delvis passeras, vilket ökar kontrasten, reducerar reflektionen, förbättrar scenens färg och minskar atmosfären. Tågfenomenets roll låter dig se världens klarhet, men också en färgstark värld, en blå himmel, en rik och vacker natur.