Hur du underhåller solglasögon

- Aug 23, 2018-

Lysande solglasögon hålla dig aktiv i solen, så gratis. I själva verket solglasögon kan blockera solen, kan inte sluta att skada genom förorening, så du bör ta hand om det, så att du inte kan hålla ditt ansikte.


Metoden för att upprätthålla solglasögon är som att upprätthålla allmänna Glasögon, och det är en vana att rengöra, vik och lagra. Bara solglasögon ofta bli av med dem, och de kommer att repas om du av misstag, så det finns några små Detaljer för att påminna dig: när solglasögonen färgas, Använd inte dina naglar för att krossa, det kommer lätt repa ytan.


När solglasögonen inte är slitna, kommer att många människor hänga dem på deras huvuden, kragar eller fickor. Vid denna tid, bör kroppens rörelse intervall inte vara för stor för att undvika sönder eller kraschar. Eller någon kommer att sätta det i handväskan. Det rekommenderas att du sätter den i en hård väska och lägga den i väskan för att undvika bärs av små saker som nycklar, kammar, kopparplåt, etc., eller förorenat med läppstift och annan kosmetika.


De solglasögon som bärs av drivrutinerna placeras ofta på instrumentbrädan eller på sätena när de inte är slitna. Detta är en mycket dålig vana. Det varma vädret kommer att göra solglasögon inte bakat, särskilt plast ramar. Det är bäst att ta bort bilen eller samla in det i rutan glasögon lagring.

Oavsett där du lagrar dina solglasögon, vara säker på att komma ihåg att spegeln är vänd uppåt.